SKRIVET: 2011-01-31, kl 20:09:03 | PUBLICERAT I: Shopping

studiebidrag=shoppa!

Sitter just nu och är så otroligt sugen på energi dryck så jag skulle kunna göra vad som helst för en nästan! Har varit i stan idag med sandra. Studiebidrag betyder stan och slösa och gästa restauranger! Dock blev det subway efter många men. Köpte även en tröja och en ny piercingkula! Hittade ett par sjukt billiga jeans som va både snygga och sköna också. MEN såklart ska dom va för stora... ahhhh.. Aja bättre lycka nästa gång! Blev något iallafall!

Nu ska jag leta igenom kylskåpet som vanligt!




Bikbok 100kr NAAAJS!





HAHAh Snygg cheeeej.... sur cheeeeej. vill ju ha energidryck!!! give me ?

SKRIVET: 2011-01-31, kl 08:28:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

hjärta

Sitter hemma och väntar på den otroligt korta skoldagen som är från 10.05 till 12.30. Skönt på en måndag!
Helgen har jag tillbringat med älskling, jätte härligt eftersom jag knappt vare med han på 3 veckor eller vad det är. Har haft riktigt mysigt! Nu ska jag fixa mig sen göra bort skoldagen och sen dra till stan!


en bild på mig och älskling från förra året! söta va? haha

SKRIVET: 2011-01-27, kl 20:23:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vill ha!



SERIÖST! världens härligaste tröja eller vadå;o
du är min!!!!
jag och trocktröjor <3.



Förresten här är skorna jag vill ha, dom va dock fula på bilden. hahah! men dom va as sköna och va snygga i verkligheten så dom blir nog mina framöver också!

SKRIVET: 2011-01-27, kl 18:24:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kyligt!


Burr. kom hem från en kall stad för ett tag sedan och då jag kommer hem ska dom såklart hålla på att jobba med något med värmen så vi har varken värme eller varmvatten. Burr burr. Får iallafall användning av mina älskade sockar! Gick iallafall ner till stan med Bea och min älskling efter skolan och kikade runt lite ! Hittade ett par skor som var awesome. Efter ca 1timme skulle både bea och älskling hem och då träffade jag madde som jag egentligen skulle vara med då. Vi kikade runt och jag hittade massor av saker jag vill ha! Give me some moneey!

Nu ska jag steka lite kyckling, ris och rödcurry ;)

SKRIVET: 2011-01-26, kl 21:10:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Staden och steeek

































































Söt cheeeeejjj. Varit och luffat omkring i stan idag men bara kikat lite snabbt eftersom vi skulle på möte klockan 5 på step in. Efter mötet gick jag och sandra och åt och sen drog vi och solade! Nu är vi röda och fina!

SKRIVET: 2011-01-25, kl 19:01:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Världens bästa pojkvän!

Igår va min lilla älskling så otroligt söt. Hade inte räknat med att träffa han förren på Fredag då ringer han då jag är på solariumet och frågar om jag vill ha mat! Så han köper hem min favoritmat, kebab. Sen sover han över hos mig! Så underbar han är! Älskar han verkligen mest!

Idag fick jag veta mitt betyg i matte B och jag lyckades med VG, superglad tjej!!!!!

SKRIVET: 2011-01-24, kl 14:51:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

*happyface*

Alltså jag måste vara den lyckligaste personen på jorden! Jag måste ha den underbaraste pojkvännen i hela världen. De bästa kompisarna som finns. Den bästa familjen man kan ha. OCH AAAAAAAH helt tokig :)

Jag är så glad så jag vet inte vad. Men tyvärr så är jag hemlig av mig och kommer inte att berätta ännu vad det handlar om. mohaha. Nu ska jag sätta mig och försöka plugga till de två proven vi har denna vecka!


ha-ha ändå söt bild.

SKRIVET: 2011-01-23, kl 15:29:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

23 Januari

Vi har precis firat min bror och ätit massa kakor och tårta, dock fyller han år imorgon men firandet passade bättre idag! Sitter och funderar på några fotoideer till två fototävlingar och en skoluppgift. Får se vad det blir av det. Kommer förmodligen lägga ut bilderna då jag fotat dom men det blir nog om några veckor. Nu ska jag spela lite cs och fördriva tiden lite.

Och min pappa är lite rolig, hade inte ens sagt att jag haft feber eller något och kollade febern 2 sekunder innan han skrev till mig, haha!

SKRIVET: 2011-01-22, kl 19:05:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

darkness



Vilket mörker det är ute nu på vintern. Därför tyckte jag denna bild passade bra!
Idag har jag verkligen inte gjort NÅGONTING! Väldigt tråkigt. Men hade ju bestämt att vara med en men den kunde inte höra av sig så det sket sig ju. Sitter här och kollar på massor av smyckes saker jag vill köpa och göra massa armband och halsband av :D är helt tokig! haha!

Förresten ser ni att jag har en ny bloggdesign :) ?


SKRIVET: 2011-01-22, kl 12:01:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag!

Hallå! Tänkte bara skriva att jag hade en otroligt bra fredag!

efter skolan drog jag och bea till stan och kollade runt lite, va även på smyckesgrejs butiken där jag kommer bo framöver.. ;) Sen åkte vi hem till henne OCH I BUSSEN ahahah

Jag- 'kollar i min väska vet inte var mina byxor som jag dragit över dom andra är' - Vart är mina byxor?;o
En gubbe i bussen-: 'vänder sig om skitsnabbt' - Har du inga byxor på dig? :o

HAHAHAHAHAH JAG DOG..

Men sen åkte vi till henne då och åt tacos och gjorde glass och hade det jätte trevligt. Det var en riktigt bra kväll iallafall och hoppas på att det blir många många fler :D:D

SKRIVET: 2011-01-19, kl 20:19:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Garderob rensning!







Hoppas att det blev skillnad :) haha skulle behöva en garderob till tror jag XD fick lov att slänga massa skit också! dessutom har jag en hel del i tvätten guud. tycker fortfarande är stökigt, menmen kan ju inte göra något då jag inte ha nån annan stans att he det ;o

SKRIVET: 2011-01-18, kl 14:26:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stjärntecken ;o

Jaha helt plötslig har typ alla bytt stjärntecken och jag är tydligen ett bnnytt stjärntecken 'ormbäraren' kult ;o undra om man ska börja säga det nya nu eller ;o fattar inte ;S

Fakta: Så ser ditt riktiga horoskop ut:

Stenbocken: 20 januari till 16 februari.

Vattumannen: 16 februari till 11 mars.

Fiskarna: 11 mars till 18 april.

Väduren: 18 april till 13 maj.

Oxen: 13 maj-21 juni.

Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.

Kräftan: 20 juli till 10 augusti.

Lejonet: 10 augusti till 16 september.

Jungfrun: 16 september till 30 oktober

Vågen: 30 oktober till 23 november.

Skorpionen: 23 november till 29 november.

Ormbäraren: 29 november till 17 december.

Skytten: 17 december till 20 januari.

KÄLLA: kztv10.com.

SKRIVET: 2011-01-13, kl 18:36:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skolaaan!


drog en rosa outfit och en egospegelbild idag!
fråga mig inte varför jag aldrig använder systemkameran, har inget svar på det ;)

Tjabba grabbar. elleeeer? (: haft en riktigt bra dag idag! började dagen med att vakna upp bredvid den jag älskar och ha sovmorgon. OCH ÄNTLIGEN har jag kunnat sova. På skolan hade vi genom gångar av allt typ. vi har mest lyssnat hela dagen känns det som. På bildlektionen hade jag så jävla kul kan ja bara säga. Skrattade så jag va typ sjublöt av svett. hah ne men typ.

Vi skulle limma fast ett 'papper' på en planka och albin och sebbe började med sina fantasier och alla började dra ut på dom mer och mer och det var iprincip det enda vi snackade om hela lektionen! Ser fram emot fler bild lektioner! :)

SKRIVET: 2011-01-12, kl 19:37:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hallååå där :D

Tjena, har varit en riktigt jobbig dag idag! Har knappt kunnat sova på 3 nätter och idag åt jag ingen lunch eftersom den va så jävla äcklig så det gick inte! Så har inte haft det bästa humöret så förlåt om jag röt åt nån av er, ber om ursäkt <3 haha!

Förresten så har jag och sandra en gratis tränings vecka nu på step in så vi var och tränade igår. Har träningsverk som fan och det är på väg mer känner jag. Menmen sånt är livet! Vi ska träna imorgon också!

Förresten fan va less jag är sjukt mycket saker jag måste göra nu, måste skriva mitt tal på 3 minuter om COCA COLA? hahah seriöst coca cola, men kom inte på något bättre.. Sen måste jag hitta en bild på en händelse under 2010 som jag kan måla på bildlektionen imorgon och sen måste jag skriva ett 'utkast' eller va det heter till svenskan om en föreläsare vi vill ska komma och så. blööööh. JUSTE måste ju göra en annons också .... HERREGUUUD..






Albin wallin är en underbar vän!

SKRIVET: 2011-01-06, kl 16:48:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

.

Någon gullig liten prick som vill göra en bloggdesign? ;)

SKRIVET: 2011-01-06, kl 16:46:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snöstorm.

TJENA!

Fy vilken tråkig dag ;o massor av snö hele tin ;o va till stallet och höll på att blåsa bort tror jag! Ikväll har jag bjudigt hit Fritz och vi ska göra tacos, se på film och kanske spela lite och ha det mysigt! Imorgon ska vi troligast på badhuset, fyyy va jag längtar är badsugen :D:D:D

OCH idag har jag ätit ....... *trumvirvel* FRITERADKYCKLING, RIS OCH SÖTSURSÅS! (LLLL) fan godaste!



jag och sandra på bilden! :)

SKRIVET: 2011-01-04, kl 15:30:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

hööeeej



tog en söt spegelbild på mig själv.. och nu är jag så jävla sugen på maten jag köpte igår så jag håller på att spricka. Måste nästan ta mig en walk ner till stan och köpa och rusa med bussen upp igen (a'

Tror jag blivit ett matvrak! blivit?

SKRIVET: 2011-01-04, kl 12:03:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hårfärg

Hejsan svejsan. Igår var jag med Julia hela dagen. Vi möttes i stan och gick och åt det första vi gjorde. Sen gick vi och kollade på lite kläder och skor och köpte även hårfärg till mig. Sen bar det av till stallet där vi fixade och donade. Efter stallet så åkte vi tillbaka till stan och köpte mat på den dära kinesrestaurangen typ box to go ;D AS GOTT! sen blev det hem och fixa mitt hår!



sååå gooooo'



my hair is blaaaack ;)

SKRIVET: 2011-01-01, kl 17:13:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Gott nytt 2011! ;)

Ja, slutet av 2010 blev verkligen inte som jag tänkt mig. Det blev KASST bokstavligt talat. Behöver inte gå in på varför dom som jag vill ska veta vet redan. Menmen allt löste sig mer eller mindre till tolvslaget så det blev en bra start på det nya året och jag hoppas verkligen på ett riktigt jävla ösigt år..
Happy new year! ;)