SKRIVET: 2010-12-25, kl 17:20:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

ändå kult


Ändå rolig dag.. Peb sovde här sen drog han till sin mormor och morfar och nu har jag suttit vid datan aldeles för länge och har så sjukt jävla tråkigt, han skulle tillbaka men valde att åka till backen imorron istället så hinner inte bestämma mig för att göra nå annat måste duscha och sånt då det orka ja inte nu ä så trött ba yäääääy. ändå kuuuuuult. få väl baka en fuckingkaka då. bllllähhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

SKRIVET: 2010-12-24, kl 17:16:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

GODJUL!



Denna coola grej skrev britta om hur man gjorde på sin blogg!


Iallafall så kom jag precis hem från mormor och morfar där jag firat jul lite, bytte julklappar och så! Sen for vi hem till pappa och gav han en julklapp och så! Och nu är han och hans kompis janne här och vi ska snart käka! Sen ska jag förbi och hälsa på Fritz och hans familj trevligt! :D Har fått lite små saker ;D hihi va ha ni fått?

SKRIVET: 2010-12-23, kl 19:26:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jul imorgon?

Alltså det känns verkligen inte som att det är jul imorgon? ingen julkänsla alls ;o gillar inte ens julen egentligen. Visst den är mysig men det går så mycket pengar och julmat vem fan kom på kalvsylta? herregud!

SKRIVET: 2010-12-22, kl 18:22:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Backen.. lr?


det här tyckte jag va en lite rolig grej. göra en skidbacke av pepparkakor :)


Tja alla mina läsare.. *host* har sagt bloggen till två stycken än då jag inte fixat den så sitter och skriver lite för mig själv egentligen! Idag skulle jag och fritz till backen för jag ska lära mig att åka slalom. Ja tro det eller ej men jag har aldrig åkt. Är skit rädd. Eller ja åkte när jag var 5år men då voltade jag några gånger så har aldrig vågat åka nå mera. Men iallafall så var backen stängd för vi upptäckte att det var -24 grader så vi fick fara hem och åka lite madrass eller skrana eller va man nu ska kalla det. OCH även busa lite i snön! Hihi jag är verkligen som ett litet barn!

Nej nu ska jag upp och äta, har bara ätit en macka idag ;o herregud va hungrig jag är !

SKRIVET: 2010-12-16, kl 20:46:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Girls just wanna have fun

Bjuder på denna charmiga bild! :D

Tjena tjena mittbena! Har precis kommit hem från stallet har varit där med Madde i ca 4 timmar! Mys mys!
Idag har vi bara haft 1½ lektion på skolan, redovisning först som gick skit.. sen hade vi grafiskt där vi håller på att göra en brochyr för en skidort! Nu ska jag ta mig ett långt varmt bad sedan ta mig något och fika sen sussa gott i min säng så jag orkar med den 'långa' dagen imorgon. häh! :)

SKRIVET: 2010-12-14, kl 16:41:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

give me some money



bilden talar för sig själv!

SKRIVET: 2010-12-14, kl 16:24:44 | PUBLICERAT I: Dagens låt!

Dagens låt!



Jay Smith - In the ghetto!


As the snow flies
On a cold and gray Chicago mornin'
A poor little baby child is born
In the ghetto
And his mama cries
'cause if there's one thing that she don't need
it's another hungry mouth to feed
In the ghetto


SKRIVET: 2010-12-14, kl 16:19:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skola/utvecklingssamtal

Hallå!

Kom hem för ett tag sen har varit och handlat med mamma efter skolan och utvecklingssamtalet. Det gick ju bra på utvecklingssamtalet och ja hon fick säkert en massa förvånande och oväntade meningar! Men jag sa allt jag tycker så det blev ett långt samtal, ca 45 minuter.
Har dessutom fått en stalker på skolan tror jag ! Haha.. jadu Sandra säger så iallafall så får väl se om min stalker komma orka följa efter mig så länge, jag är nämligen rätt tråkig att följa efter. Speciellt då jag har min älsklings boooy.

SKRIVET: 2010-12-13, kl 13:53:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Masala


Tja, tänkte att jag skulle starta en ny blogg för min andra är så tråkig :) Inte för jag tror att den hära kommer vara mycket roligare! :) men kan ju försöka vara seriös iallafall :) read and enjoy ;)



SKRIVET: 2010-12-13, kl 13:49:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Välkommen till min nya blogg!