SKRIVET: 2011-07-31, kl 16:37:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

valio

Hej nu har jag nästan precis kommit hem från fotograferingen. Det var verkligen skit roligt. Är super trött nu men det hindrar inte mig för nu ska jag dra vidare på middag. Ni får se bilderna från fotograferingen sen då jag fått dom troligtvis om några dagar. Måste packa ner datorn nu skriver mer då jag kommer hem och då kan jag lägga upp några bilder från djurparken med. Blev knappt några bra pga ljuset och alla stängsel men nån får ni se ändå!
Hej så länge! :)

SKRIVET: 2011-07-31, kl 11:22:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

bråttom

Hej, ska iväg på en fotografering nu snart så hinner inte uppdatera måste packa massa kläder och skor osv. Skriver ikväll om hur det gick osv. hörss ;)

SKRIVET: 2011-07-30, kl 21:55:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Är med och tävlar hos sötnosen Jylice

Är med och tävlar om en as najs goodiebag hos min sötnos Jylice (http://jylicesjolander.blogg.se) Tycker ni ska kolla in hennes blogg och kanske vara med i tävlingen ni också? ;)

SKRIVET: 2011-07-30, kl 14:44:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

When I was young

Har varit upp till sjön nu och badat kom hem för ett tag sen. Nu ska jag och älskling dra in till stan för några snabba ärenden. Skriver ikväll då jag kommer hem och har fixat kläder till imorgon! :)
bild ur arkivet!

SKRIVET: 2011-07-29, kl 23:09:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

ångrat mig!

Orkar inte fixa bilderna nu. Måste fixa lite saker här hemma och snart kommer älskling och hämtar upp mig. Lägger upp dom imorgon då jag kommer hem istället!
oredigerad bild från hotellfönstret tagen vid 03.00!

SKRIVET: 2011-07-29, kl 21:55:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

äntligen hemma!

Är äntligen hemma nu. Varit i lycksele sen igår. Gick på djurpark hela dagen i dag, skit jobbigt i fötterna. Älskling kommer visst hem idag istället för imorgon som han hade sagt till mig så blir att åka till han idag! Håller på att ladda in bilderna från lycksele nu ni får snart se dom! ;)

SKRIVET: 2011-07-28, kl 02:22:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

why so serious?

Haft trevligt med mina fina vänner Alle och Johan idag! Åt min FÖRSTA mjukglass för iår. (fyskäms) Man kan ju inte direkt säga att vi är helt normala! Har varit en trevlig kväll! Nu måste jag gå och sova åker till lycksele imorgon vid 10 och stannar där en natt! Blir massa bilder då jag kommer hem hoppas jag! Puss puss

SKRIVET: 2011-07-27, kl 14:40:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bless the broken road

SKRIVET: 2011-07-27, kl 13:50:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Even angels will fall

Hallå. har precis ätit en väl behövd frukost. Har några planer för dagen det är att fixa kamera grejerna (ladda batterier och packa ner alla objektiv) eftersom jag åker till lycksele imorgon och kommer hem på fredag. Ska även kolla ut lite kläder tills på söndag och nu ska jag sminka mig och se hur jag vill ha sminket på söndag! Det kommer väl inte ta hela dagen så jag får se vad det blir ikväll!
bild från förra sommaren. Ska göra slingor igen nu tror jag!

SKRIVET: 2011-07-27, kl 02:39:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

outfits

vill ha eran hjälp vilken av dessa outfits som är snyggast till en fotografering?

SKRIVET: 2011-07-26, kl 18:32:36 | PUBLICERAT I: Shopping

shopping

tröja 124:-  Cubus
byxdress 99:- bikbok. tog bara något skärp för att det skulle se snyggare ut. ska köpa ett nytt!
köpte nagellack, sally hansen från Lindex 99:- Dock är jag sämst på att måla så ser inte bra ut men ska göra om och träna lite grann!
Det var shoppingen från igår!

SKRIVET: 2011-07-26, kl 17:27:45 | PUBLICERAT I: Hästen

everything is gonna be alright

Några bilder som jag fotat idag på den otroligt snygga hästen jag rider! Bilden då jag rider har dock Julia fotat!,
Gick jätte bra att rida idag också. Hon är så lugn och fin. Men det var väldigt varmt så det blev mest skritt!
Men visst är hon läcker?

SKRIVET: 2011-07-26, kl 17:02:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

sallads fingers

Har nästan precis kommit hem från stallet! Köpte en sallad med mig från ica också som jag hunnit trycka i mig. Orkade dock bara halva. Kommer snart bilder från stallet ska bara fixa dom först. Så länge får ni glo på min goda sallad!

SKRIVET: 2011-07-26, kl 11:03:09 | PUBLICERAT I: Hästen

Powerking

Hej, har precis vaknat och dragit på mig stallkläderna är riktigt trött. Men nu bär det iväg till stallet för att rida. Vi hörs då jag kommer hem! Då kommer jag att lägga upp några olika outfits där ni måste rösta vilka 3 som är snyggast, gör det till en sak ni får veta senare i veckan!

SKRIVET: 2011-07-26, kl 00:42:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

City

Har inte hunnit uppdatera idag då jag varit på stan och sen varit hos sandra och kollat på film med henne och Julia. blev några fynd i stan faktiskt! Sen har jag fått se Beck levande begravd för första gången. Riktigt bra film faktiskt! Lägger upp bilder på det jag köpte imorgon orkar inte fota just nu! :)
jag idag. Peddo blicken där då!

SKRIVET: 2011-07-25, kl 01:37:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bloglovin

Glöm inte att följa mig på bloglovin. Tryck på bilden för att komma dit!

SKRIVET: 2011-07-24, kl 22:23:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Help meeee

Någon som vet om det finns något liknande linne på några av dom vanliga butikerna som, gina, hm,bikbok,cubus, lindex eller så?

SKRIVET: 2011-07-24, kl 22:05:33 | PUBLICERAT I: Tankar & Funderingar

Tankar och funderingar

Jag är en männsika som gillar att diskutera speciellt när jag är arg eller ledsen, men även annars också. Därför hade jag tänkt att skapa en ny kategori som heter Tankar och funderingar där ni ibland kan vara med och diskutera eller bara läsa mina tankar om ni vill det. Nya kategorin startar här..

Jag är en människa som verkligen älskar att vara glad. Älskar att ha någon och helst några i min närhet hela tiden. Är en väldigt glad person också men av någon/några anledningar så finns det några personer som verkligen suger ut all energi ur mig. Jag byter humör från att vara super glad till att bli skit arg på en sekund. Det är personer som irriterar mig på något vis, som jag inte gillar, som har gjort något mot eller med någon som står mig nära. OCH personer som blir för närgångna på mina kompisar eller värst min pojkvän. Folk som inte visar respekt alls som bara bryr sig om sig själv och tänker på sig och sitt eget bästa men inte alls tänker på folk runt omkring sig. Det finns väldigt många som bara tänker på sig själv inte alls tänker på att personen har en pojk/flickvän. DET är det värsta jag vet. Just nu skriver jag inte detta för att det just nu hänt något för mig utan för en som står mig nära. Även om man är bästa vänner tycker JAG att man inte behöver hänga på varandra som man kanske gjort tidigare och så. Lite respekt för andra ska man ha. Det finns säkert folk som inte bryr sig också. Men många bryr sig faktiskt och det finns folk som är lite känsligare än andra på små detaljer och jag hör faktiskt till den gruppen och vet precis hur det är. Förjävligt. Sånt drar alla krafer ur mig och jag blir väldigt nere. Hoppas att alla där ute verkligen tänker till, ''skulle jag tycka det var okej om någon annan gjorde så/skrev så till min pojk/flickvän?'' - Tänk till bara en liten detalj, några ord eller fel symboler kan knäcka någon totalt.

SKRIVET: 2011-07-24, kl 19:30:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Home

Är hemskt ledsen att jag inte bloggat. vet att det finns en del som tycker jag bloggar aldeles för lite ska försöka bättra mig lite för eran skull då. Men Jocke och bea kom och hämtade mig igår och vi for till mormor och morfar sen hem till dom. Blev att jag sov där då ingen kunde köra. Va även i stallet på kvällen och red en sväng!
en bild på hunden jag var hundvakt åt!

SKRIVET: 2011-07-23, kl 11:48:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

its a new day

Hej, igår blev det inget bloggande för jag var borta från att jag vaknade till att jag gick och la mig. Blev hämtad på morgonen av min bror och hans tjej för jag skulle hjälpa dom att flytta. Så vi bar grejer och skruvade ihop hela dagen. Blev jätte bra i lägenheten dock är inte allt uppe men. Sen blev det att vi beställde hem en familjepizza och köpte en backdricka så alla som hjälpt till fick, vi va 6st totalt. Sen blev det att följa med på deras första handling och sen blev det BAD i hampkärn. mitt första dopp i år faktiskt.. hah! Sen åkte vi hem till dom och kollade på filmer arthur som faktiskt va rätt bra! Sen blev det hem och gå ut med hunden och därefter sova. Har ingen egen hund hos mamma,är hundvakt!
en liten del av tv rummet som inte heller är klart!

SKRIVET: 2011-07-21, kl 15:41:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

wild horses


Kom nästan nyss hem från stallet. Tog först in och borstade henne och så hon var riktigt lugn idag. Sen prövade vi schabraket med sadeln. dock är sadelgjorden för lång så kan inte använda sadeln riktigt än. Skrittade henne på plan i ca 15-20 minuter. På planen rider vi inte längre nu då hon inte riktigt är igång satt och nu då hon är så ung så vi inte tråkar ut henne och hon inte tycker om att vara på plan senare.

SKRIVET: 2011-07-21, kl 10:03:32 | PUBLICERAT I: Hästen

I can't leave you behind

Sitter här i väntan på att åka till stallet. Bussen går halv 12. Det ska bli roligt och imorgon ska jag hjälpa min bror och hans flickvän att flytta och dessutom vara hundvakt också. Men nu måste jag börja fixa i ordning mig så jag kan åka snart vi hörs då jag kommer hem igen!

SKRIVET: 2011-07-20, kl 23:45:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Säljes

tänkte kolla om det fanns intresse av dessa skor då dom inte alls kommer till användning här. Det är storlek 39. Dom är använda ca 5 gånger kanske.
Skicka iväg ett mejl till [email protected] eller lämna en kommentar vid intresse så diskuterar vi ett rimligt pris!

SKRIVET: 2011-07-20, kl 22:05:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

wordpress

Har funderingar på att flytta bloggen till wordpress istället för att kunna blogga från mobilen. Ni som bloggar på wordpress vad tycker ni om det?




SKRIVET: 2011-07-20, kl 16:42:35 | PUBLICERAT I: Shopping

outfit

här är mitt nya linne med två olika outfits. Den första är med ett par skinnshorts och den andra med en hög kort kjol.
Vilken gillar du bäst, 1an eller 2an?

SKRIVET: 2011-07-20, kl 14:57:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Home now

Hej, va ju som jag skrev på stan igår med Julia och kollade runt lite. Köpte även ett linne, as snyggt! Sen åt vi på stan och så! Sen blev det att dra hem till mig och kolla på lite hästar på blocket då julia kanske ska köpa en. Städade min garderob och sen drog vi till Julia och städade hennes garderob sen pratade vi och så. Sen sov jag över där. Mys! Därför jag inte bloggat. Ska fixa mig och lite och byta om nu sen ska jag visa linnet jag köpte igår! Stay tuned.
bilden är på mig och fritz från förra året, hade ingen annan!

SKRIVET: 2011-07-18, kl 20:27:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

my day

har varit ute nästan hela dagen även fast det regnat. Först så kom bror min och vi höll på att jävlas med mopeden och for och köpte saker till den och så. Sen for vi och käka pizza. Efter det åkte vi runt lite överallt och fördrev tiden lite, tills vi kom på att vi skulle pröva och fiska i hamnen och JAG FICK EN FISK! har alltid sån otur med fiske men fick en idag och bror fick två. Fiskade bara ca 20 min dessutom!
blev inte så bra bild då han hoppade så mycket så skyndade mig, haha!

SKRIVET: 2011-07-18, kl 13:41:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Rain rain rain

Godmorgon, imorse vinkade jag av fritz kl halv 7 då han for iväg mot holland. Känns lite tråkigt att han ska vara borta så länge. Men jag klarar mig nog. Haha. Idag regnar det så vet inte riktigt vad jag ska göra. Funderar på att städa lite det är ganska stökigt i mitt rum! Måste även ta itu med disken tror jag! Men men får helt enkelt se vad dagen har att komma med!
gammal bild, men funderar faktiskt på att färga håret ljusare. Dock ljusare än på bilden då eller rött. Vad tycker ni ska jag färga håret rött eller ljusbrunt?

SKRIVET: 2011-07-17, kl 18:16:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

i just had sex

har inget att skriva om idag. har varit härligt väder för er som inte vet. Legat ute och sovit i solen. Nu blir det grillning! Hörs då jag har nått att säga!

SKRIVET: 2011-07-16, kl 07:27:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

my everything

Idag kommer jag att vara på ulvön hela dagen därför kommer jag inte att uppdatera bloggen nånting eftersom jag inte kan mobilblogga! Men vi ses kanske ikväll och imorgon ;)
gammal bild på mig!

SKRIVET: 2011-07-15, kl 18:21:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

i forget

har glömt att visa min fina pizza jag gjorde på pizzerian igår. Gjorde en halv deg bara därför den är så liten. Men den blev sjukt god!

SKRIVET: 2011-07-15, kl 13:34:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

problems

Hello, idag har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra. Får se vad det blir. Det får iallafall bli en tidig kväll då jag blir hämtad kl 8 imorgon och åker ut till ulvön och kollar då fritz och edvin seglar, ska bli roligt. Fritz åker ju till Holland på vm på måndag så då får jag se vad jag hittar på medans han är borta. Alla kompisar verkar ju jobba och vara så upptagna.. Men men få se hur det blir. Ska ju ev. bort också.
oredigerad bild
redigerad, vilken e snyggast?

SKRIVET: 2011-07-15, kl 00:11:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

sleep mode

Nu hade jag tänkt avsluta mitt juice drickande och choklad ätande och krypa ner i säng. Kommer kännas konstigt att sova ensam. Sängen blir så stor. Hatar att vara ensam hemma. Får leva med det och hoppas på att nån kommer och gör mig sällskap.
Godnatt!
Delar med mig av denna bild som jag just suttit och redigera lite snabbt!

SKRIVET: 2011-07-14, kl 20:59:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

i had a dream

kollade igenom lite gamla skolarbeten för ett tag sen. då hittade jag den här teckningen. det var en uppgift då vi skulle rita våran drömkille. och ja nu ca 4 år efter så har jag min drömkille! För jag menar hur mer likt kan det bli egentligen? Sjukt egentligen!

SKRIVET: 2011-07-14, kl 15:36:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

life after you

Är just nu hemma själv och funderat ett tag på vad jag ska göra. Tänkte dela med mig av lite tips på vad jag brukar göra då jag är hemma själv och hoppas på att ni kan dela med er av andra tips till mig!
.
- Hög musik i högtalarna är ett måste. Man känner sig inte lika ensamen då!
- Redigera bilder i photoshop är alltid roligt. Så länge man har några bra bilder.
- Jag älskar att sminka mig då jag inte behöver visa mig och överdriva rejält.
- Fotografera saker i hemmet och var kreativ.
- Städa är alltid behövligt. Jobbigt med en stökig lägenhet.
- Baka är alltid gott och samtidigt roligt.
.
Det var några tips från mig och är du kille har jag inte så många ideer. Utan spela dataspel and have fun! Nu tycker jag att ni ska ge mig några bra tips på vad jag kan göra idag eller andra dagar som denna!

SKRIVET: 2011-07-14, kl 13:21:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

to much potter?

Tror jag sett för mycket harry potter i veckan. Inatt drömde jag att jag, fritz och hans familj var nånstans för fritz skulle segla. Sen var det så att man fick träffa harry potter. Han pratade med mig och sa konstiga saker. Så fick misstankar att det var en annan. Senare fick jag en lapp där han hade skrivit att han hade dödat den riktiga harry och skulle döda oss med. Så vi skulle leta han i slottet där vi bodde och vi va så smarta så om man väntade länge så kom ett blått ljus på dörren där han var precis då vi öppnade dörren vaknade jag.
knäpp dröm och som sagt har nog sett för mycket harry potter i veckan!

jag påväg till potter!
fritzii påväg till potter!
jag och fritzi på potter!
Johan, endel av evve och edde på potter!
POPCORN <33

SKRIVET: 2011-07-14, kl 11:54:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

lonley room

imorse vaknade jag tidigt för att bli hemskjutsad från fritz då han och edde skulle till ulvön och segla. Sen gick jag och la mig och vaknade nu, riktigt skönt! Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Verkar ju vara riktigt bra väder så!

SKRIVET: 2011-07-13, kl 15:16:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

the deathly hallows

Nu har jag precis gjort mig klar ska snart dra in till stan och kolla runt lite innan vi ska på bio och se harry potter. Ska bli awesome.

SKRIVET: 2011-07-12, kl 19:06:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Just a dream

Har inte varit inne på datorn idag därför jag inte skrivit. Det är pga att jag vaknade till värsta åskvädret och sen så håller jag edvin och fritz på att se alla harry potter filmerna eftersom vi ska på den sista filmen imorgon.  Vill ju fräscha upp minnet lite! Minns knappt någon känns det som. Är jobbigt att sitta vid datorn med åska i luften då jag får så otroligt ont i huvudet! Skit jobbigt!
jag vill ha en kanin igen :o

SKRIVET: 2011-07-11, kl 11:54:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

it always ends

Ville egentligen dra in till stan idag. Men alla jobbar ju eller är bortresta. Känns inte så roligt att gå runt i stan själv. Så sitter hemma själv istället och har det sjukt tråkigt. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på för att tiden ska gå fortare. Någon som har nått förslag kanske?

SKRIVET: 2011-07-10, kl 19:31:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

it lasts forever

for ju till stubbsand för att sola och bada idag. men först så åkte vi ut med båten och kollade på alla skarvar som invarderat en ö typ. Luktade sjukt äckligt där kan man säga.
sen blev det sol och bad! och såklart smultron och blåbärplockning efter vägen tillbaka till stugan!

SKRIVET: 2011-07-10, kl 00:33:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

i wonder why

Varit på vigsel nästan hela dagen, sen har vi sett på första harry potter. Ska försöka hinna se alla innan onsdag då vi ska se den sista filmen.
Måste gå och lägga mig nu snart då jag ska upp vid 8-9 och fara till stubbsand och sola och bada! Godnatt sötnosar!

SKRIVET: 2011-07-09, kl 09:52:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

be right back

Nu drar jag iväg på bröllop. Synd att det inte är riktigt lika varmt idag som de andra dagarna. Men men vi hörs då jag kommer hem igen!

SKRIVET: 2011-07-08, kl 23:59:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

another side

SKRIVET: 2011-07-08, kl 20:37:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

rockstar

Har precis gjort chickennuggets och en currysås as gott. Och nu sitter jag och älskling och dricker rockstar. Vi har två stycken som jag fått gratis från pressbyrån. Helt okej faktiskt. Har bara smaka orginal än men har en annan också!

SKRIVET: 2011-07-08, kl 14:59:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

pictures

lite bilder från igår. Var ju föst och åt på il romanos med fritz, edvin, hannes, manne och deras föräldrar. Sen drog vi och kollade på orup. awesoome.

SKRIVET: 2011-07-08, kl 12:47:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

a better time


här är en lite bättre bild på hur jag har klippt mig!

SKRIVET: 2011-07-07, kl 23:12:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

when im gone

ouuuups.. jag fick visst tag i en sax. slutade med att jag klippte mig. syns inte så bra på bilden men luggen är iallafall klippt. Kan ta en ny bättre bild imorgon!

SKRIVET: 2011-07-07, kl 15:24:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

stay whit me

Suttit ute en stund i solen. Orkade inte va ute så jätte länge så sjukt varmt. Drog nyss på mig några kalla kläder och nu ska jag iväg på middag och sen på gratis konsert! Awesome! Hörs då jag kommer hem igen!

SKRIVET: 2011-07-07, kl 11:46:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

fall for you

Har nästan precis vaknat. Skulle egentligen till hästivalen och fota idag, men det blev krångel med skjuts. Eftersom dom ha typ bara en busslinje nu på sommaren går ingen buss jävel dit heller. Kunde ha cyklat men ska på middag vid 4 så känns lite onödigt att åka nu. Får bli imorgon istället det är ju i 5 dagar så.
Det är tydligen sjukt varmt ute idag med. Så ska försöka passa på att dra ut i solen. Tråkigt själv då ska kolla om nån ska med och käka en glass eller något! Vi hörs senare!

SKRIVET: 2011-07-06, kl 14:07:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

sunshine

alltså herregud vilken värme. Har suttit ute i kanske en halv timma och håller på att rinna bort. Måste vara inne en stund innan jag kan gå ut igen. Skulle ju inte vara helt fel att vara på en strand just nu!

SKRIVET: 2011-07-06, kl 11:42:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

rest in peace ♥

Du har funnits vid mig i nästan 18år, i hela mitt liv. Du tillhörde familjen. Var min bästa vän då jag inte hade någon annan. Vi gjorde det bästa för dig, hoppas att du har det bättre nu. ♥

SKRIVET: 2011-07-06, kl 11:37:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

something wrong

Varför ska jag ha ansvaret att ta kontakt. varför tar ingen annan kontakt. Jag finns och är precis samma person som förut. Enda stora skillnaden är att jag är ensamen. just nu har jag EN person. det är klart jag håller fast vid den. Man vill inte tappa allt man har. Men skulle någon höra av sig. klart jag kan släppa den personen en dag eller två för att umgås med er. Men ingen verkar förstå det.. Jag orkar inte försöka hela tiden. ingen verkar intresserad ändå.

SKRIVET: 2011-07-05, kl 20:31:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

never say never

Har inte haft tid att blogga idag då jag varit i stallet och sen har jag legat och kollat på tv. orkar inte blogga just nu. Berättar imorgon vill inte tänka på det just nu.
ha en bra dag!

SKRIVET: 2011-07-05, kl 11:13:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

horseback

Hejhopp. sitter och försöker kolla busstider på internet men ingen linje finns ju. ååh. aja får helt enkelt gå ner och kolla på stan då dom går. Är ju inte hela världen om jag måste vänta där. Nu ringde madde ska gå nu för vi ska åka till stallet! Vi hörs då jag är hemma igen!

SKRIVET: 2011-07-04, kl 16:25:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

me want

och nej jag vill inte ha plaggen tillsammans!

SKRIVET: 2011-07-04, kl 13:45:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

River flows in you

Vilken bild är snyggast om man ska ha den på väggen?
1an med lite mindre färg, eller
2an med lite mera färg?

SKRIVET: 2011-07-04, kl 12:48:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Turn the lights off

Gjorde mig en enkel men god frukost för ett tag sen. Det är hallon yoghurt med musli. I müslin är det vanilj, pumpafrön, banan och tranbär. Riktigt gott!

SKRIVET: 2011-07-03, kl 22:07:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

oh my god

Måsarna skriker som galningar utanför fönstret som vanligt. åh. ne ska sova nu är sjukt trött va uppe så tidigt imorse!

SKRIVET: 2011-07-03, kl 17:42:09 | PUBLICERAT I: Shopping

a thousand miles

Köpte shorts, det var 70% dom kostade bara 78:- Riktigt sköna också!
Köpte mig en spargris också. Nu är det roligt att spara pengar ju! :)

SKRIVET: 2011-07-03, kl 17:39:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

outfit

SKRIVET: 2011-07-02, kl 23:52:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Only you

Har precis hängt tvätten. Ska borsta tänderna och ta och lägga mig strax. Är riktigt trött och ska upp och gå på stan imorgon och hjälpa mamma att slinga håret! Godnatt alla! :)
ps. funderar på att byta blogg. Tråkigt att man inte kan blogga från iphone på blogg.se. men ska fundera.

SKRIVET: 2011-07-02, kl 21:41:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

dont forget me

Åh neej... frtiz som var så duktig och cyklade till affären och köpte chips och dricka och sånt, nu när vi skulle fixa i ordning det märkte vi att han glömt dippen på affären och den har stängt.. tur att mamma ville åka och köpa ny dipp åt oss på en annan affär iallafall! :)

SKRIVET: 2011-07-02, kl 20:24:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Remember the name

Foto: fritz forsgren

Lagade mat för ett tag sen, blev en av mina favorit rätter som är enkelt att göra, stuvademakaroner och korv. Sen blev det att städa undan igen. Blir så snabbt stökigt i rummet då vi är två här. Nu har jag kört igång en tvättmaskin. Snart blir det mys med chips och dipp och så! Gott gott!

bilden fotade fritz på mig när vi var på gotland!

SKRIVET: 2011-07-02, kl 19:56:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Like a bird

en till fågel bild som jag fotade i hedeviken!

SKRIVET: 2011-07-02, kl 16:40:13 | PUBLICERAT I: Shopping

it can only get better

Äntligen har jag hittat en liten väska med långt axelband som jag verkligen gillar!
Köpte också mascara, trosor och ett par leggings!
och ett nagellack. Kan verkligen inte måla naglarna gjort det typ 3 gånger i mitt liv. ha ha. Köpte också en hårspray och en hårklämma men det orkar jag inte ta någon bild på.
Hittade mina älskade shorts med som kommit in till butik igen. MEN just min storlek va slut. alla andra fanns kvar... Ledsen tjej.

SKRIVET: 2011-07-02, kl 16:36:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Outfit

SKRIVET: 2011-07-02, kl 09:11:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Leave the world behind

Vaknade precis av att det var minst 100°C i mitt rum och magen kurrade som aldrig förr. Tog mig ett äpple tills vidare då jag inte orkade göra iordning frukost än. Ska kolla runt på lite kläder på nätet nu och fundera på hur dagen kommer att se ut!

SKRIVET: 2011-07-01, kl 22:47:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

hit that

så här såg jag ut idag för er som har suttit och funderat på det. Så nu behöver ni inte fundera längre. Ja, det var mig ni såg och inte angelina jolie!

SKRIVET: 2011-07-01, kl 22:44:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

if time is all i have

Mumma, drog till subway med fritz och johan och käkade. Sen va vi och såg käglorna och nu sitter dom och kollar på hulken medan jag sitter här! :)

SKRIVET: 2011-07-01, kl 16:09:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

More traffic

Vill du få mer besökare på din blogg så tycker jag att du ska bli medlem på http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=isabelleotto det funkar. Roligt med extra besökare. Dessutom så hjälper du mig lite också genom att bli medlem så om du vill hjälpa mig så bli gärna medlem du behöver inte göra så mycket sen. Om du vill samla besökare lättare så är det bara att klicka och kolla in på andras bloggar genom sidan! Riktigt enkelt och roligt samtidigt!

SKRIVET: 2011-07-01, kl 13:35:54 | PUBLICERAT I: klipp och fix

Just the way you are

Före - tyckte att byxorna var lite för småa för att dom skulle va snygga på, så kom på en ide.
Efter - Blev ett par shorts. Nu kommer dom nog till användning iallafall!

SKRIVET: 2011-07-01, kl 13:03:17 | PUBLICERAT I: Shopping

Bring me to life

Regn regn regn.. sommaren ska verkligen regna bort. Aja skönt att ta det lugnt lite.
Har förresten på mig det andra nya linnet som jag köpte i Visby, på carlings för 149:-