SKRIVET: 2011-02-28, kl 19:07:19 | PUBLICERAT I: Shopping

Staaan :)

Hallou. idag slutade vi tidigt så jag bea och sandra skulle till stan. Åkte med theres i klassen som just tagit körkortet! Hon va riktigt duktig på att köra faktiskt! Köpte lite små saker och åt även på Subway! mumssss.






tavlorna köpte mamma till mitt rum. Men tror inte jag vill ha dom (a) kanske den svart vita tills vidare!

SKRIVET: 2011-02-26, kl 15:54:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Max & hockey

Nu är jag färdig fixad och väntar bara på att mamma ska komma hem med mat från max. Sen ska jag iväg med sandra och bea för dom ska äta innan vi drar iväg till hockeyn. Hoppas på vinst för modo ikväll så man kan fara hem glad! Blir till att fara till fritz efter matchen och sover där till på måndag. Vi åker till umeå imorgon och hämtar båten han köpt!

bra mobilkamera. fick grönt ansikte och några lila slingor ;)

SKRIVET: 2011-02-25, kl 22:33:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Staden

Hallou. varit en slapp dag på skolan idag. Vi hade foto i 3 timmar där jag redan är klar med allt. Sen hade vi idrott med skridskor. Efter gick jag till stan med bea och träffade kakan och var med han ett tag. Sen kom fritz och vi åkte hem till mig och gjorde tacos. Sen blev det tv, mys och spel. Nu har han åkt hem och jag är ensam i mitt tomma rum.. hähä.

Imorgon ska jag SOVA UT, sen ta mig ett bad och frukost sen på kvällen blir det hockey med sandra, bea, fritz och kanske kakan, trevligt trevligt!





söt bild på mig och sandra från Nyår!

SKRIVET: 2011-02-24, kl 21:41:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Room




bilderna gör det inte rättvist. Gardinerna är lila. och allt e mycket snyggare på riktigt. Spegeln ska upp på väggen och 'datastolen' ska såklart bytas ut. Sen ska tavlor hyllor och ev en väggdekor upp :D

SKRIVET: 2011-02-24, kl 17:55:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

wie

Nu är rummet färdigt, fattas bara en ny datastol och några tavlor på väggarna!  Skit mysigt! Blev riktigt nöjd..

Sitter iallafall här och har ont i magen.. ska nog försöka mig på att äta nu. Har inte uppdaterat på ett tag eftersom jag haft fullt upp med att måla och datorn vart ner packad.

Ha det bra i stormen slänger upp en bild på rummet sen kanske!

SKRIVET: 2011-02-22, kl 08:47:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

måla rummeeeeeeet

målaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

SKRIVET: 2011-02-20, kl 14:37:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vill ha!

SKRIVET: 2011-02-16, kl 13:37:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Halåååou!

Tjena. har inte haft något alls att blogga om förutom massa snorpapper och hosta. Men nu är jag nästan frisk och satsar på skolan imorgon! Härligt. håller på att få något fel på att vara hemma nu!

Vill ju vara helt frisk på fredag då jag älskling och kanske två till ska på badhuset. Sen efter det ska älskling bjuda på mat. Sen på lördag ska vi fota och sen på hockeyn! Så mysigt! Saknar min älskling!

ätit mig frisk på apelsiner. Men.. dom e slut nu :( åt nyss upp min senaste vän!

SKRIVET: 2011-02-12, kl 12:06:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

glass i stora lass

Började min dag med en skål med glass, choklassås och banan! Somnade ju igår innan bror han att komma hem med min älskade chokladsås. Är fortfarande sjuk. Nu har hostan kommit också. Usch..  Saknar min älskling massor som är i stockholm.. Men får träffa han till helgen så! *happyface*
Nu ska jag gå och trycka i mig mera glass.

SKRIVET: 2011-02-10, kl 17:27:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

tacos



ÅH VI SKA ÄTA TACOS ÄNTLIGEN!!!!! mumsssssss

SKRIVET: 2011-02-10, kl 14:02:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dag 3 som sjuk.

Nu har jag vart hemma i 3 dagar. Snacka om överskotts energi jag kommer att ha imorgon på skolan. Eller beror ju helt på om jag är frisk. Men till skolan ska jag. Haha. Sitter just nu i soffan och äter en rostad macka. Den var inge god. Så om någon sötnos kan komma med max mat, eller friterad kyckling eller något sånt så tackar jag inte nej.

har suttit och kollat på olika frisyrer och hårfärger men jag har ingen aning om hur jag vill ha håret ;o
HJÄLP?!

SKRIVET: 2011-02-09, kl 14:37:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lunch

Är sjuk idag också. hade 37.9 graders feber. Var hungrig så tog en promenad till affären och köpte mig en paj och några kakor! Som jag sitter och äter just nu medan jag ser på jims värld!



SKRIVET: 2011-02-08, kl 22:05:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

wie

Vaknade ju typ 3 somnade om hela morgonen. Har fortfarande ont i skallen och mår illa så ska krypa ner och kolla på tv en stund och försöka sova. puss & kram



verkligen ingen bild från idag. men idag är jag inte lämplig att visas för folk!

SKRIVET: 2011-02-08, kl 13:09:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

sick..

Kul att då man vaknade så kollade både jag och älskling febern och den låg runt 38grader för oss båda. Så det va bara att sluta ögonen och somna om igen. Vaknade för ett tag sen. usch mår illa. kom med cola? :)

SKRIVET: 2011-02-07, kl 09:08:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ready for school

Sitter här med min onda mage, värkande öron och hals. redo för att gå till skolan! full fart. Tur vi har en kort dag idag!

SKRIVET: 2011-02-05, kl 16:39:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Egoooo

I like to be ego!

SKRIVET: 2011-02-05, kl 15:43:57 | PUBLICERAT I: Shopping

Mirror mirror on the wall..

Mors mors. eller ja goddag? Min dag har varit ganska tråkig. men ändå ganska bra! Vaknade och tog ett bad, sen kom pappa med räk- och mimosasalladsmackor från bageriet. Efter det fixade jag mig lite och jag och pappa åkte iväg för att kolla på en spegel och målarfärg till mina väggar. Slut på spegeln jag skulle ha men blev en snyggare och ca 4 gånger dyrare. Fanns heller ingen färg som jag ville ha så det får bli en annan gång!

Sitter och väntar på att fritz ska komma hit. Men han kommer typ as sent -.- så få sitta och ha tråkigt hela dagen om ingen vill komma hit och sällskapa mig vill säga?

SKRIVET: 2011-02-05, kl 01:36:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

tjoho!

Dagen började med att jag försov mig och kom till skolan 40minuter sent. Hade foto till 11 och sen var idrotten inställd så gick med sandra och bea till stan och köpte lite smyckes saker och for sedan till Bea och gjorde smycken. Vi spelade massa spel och grejade hela kvällen och åt även kebabrulle! Kom hem för en stund sen ska lägga mig och försöka sova nu.

Ni får se bild på några av sakerna ja gjorde!





klaga inte på F:et.. ska göra om det ahahahah. men va faktiskt första gången ja gjorde det hahaha.

SKRIVET: 2011-02-03, kl 16:56:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

rolääät!

Goddagens allesammans! haha! Ja det har varit en tråkig dag på skolan idag gillar INTE torsdagar. Och dagen idag kommer heller inte vara nå rolig. Förväntade mig en sak denna vecka men nä det ska inte bli som planerat SOM VANLIGT! less ja bli. Gaaah.

Nu blir det till att käka hamburgare och tröstäta! Hörs.. hinner inte med en bild!

SKRIVET: 2011-02-03, kl 08:38:06 | PUBLICERAT I: Shopping

New jacket!

Var i stan igår och kollade efter leggings eller jeans hittade inget av det som jag riktigt gillade. Så det blev en Jeans jacka istället! Satt och tänkte på att jag ville ha en nån dag innan bara!




orkade inte fixa färgen på bilderna dom få vara gula och fula!

SKRIVET: 2011-02-02, kl 12:39:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

NEJ!

Säg inte att jag håller på att bli sjuk ÄNDÅ.. Alla i familjen och även fritz var sjuk för några veckor sen. Men jag har klarat mig för en gångs skull. Idag har jag börjar hosta och känner mig lite febrig. Hoppas inte på att jag blir sjuk, sånt har jag inte tid med. Är iallafall hemma idag. Började dagen med att jag försovde mig och sen så har jag väldigt ont i magen och har hosta. Hade ändå inte gjort något på skolan med tanke på att jag inte gjort talet och dom som gjort det börja klockan 1!

aja ska försöka göra mig någon lunch så jag får i mig något trots att jag inte är hungrig!



inte speciellt kallt ute idag!

SKRIVET: 2011-02-01, kl 20:40:58 | PUBLICERAT I: Shopping

Jeans

Wiie bror kom hit och slängde in ett par vita jeans som jag fått av bea hans tjej. Kunde ha dom! Alltid vela ha ett par vita jeans. Gäller bara att jag håller dom rena, är ganska bra på att smutsa ner mig!

SKRIVET: 2011-02-01, kl 18:12:17 | PUBLICERAT I: Shopping

Lång skoldag.

Haha satt på skolan till klockan kvart i 5 eller va det va! Sen kom mamma och hämtade mig och sandra och vi for till willys och handlade GÖTTA! Nu ska jag ta tag i att skriva talet som jag ska hålla imorgon medan jag äter mitt älskade gotta!





Mina älskade baconchips!!





blir nog till att rulla till skolan imorrn!